24. april 2024

I dag fik spillerne rystet vinterpausen af sig, da Holbæk B&I mødte BSF i Danmarksserien.

Kampen blev spillet på kunstgræsbanen og bød på både mål, røde kort og tæt samvær – det tætte samvær, fordi der ikke er meget plads rundt om banen til tilskuerne og mål og røde kort, sørgede spillere og dommere for.

Efter blot 12 minutters spil bragte Rasmus Suhr Petersen Holbæk foran 1-0.

Et kvarter senere sørgede Mikkel Jensen for at udbygge føringen til 2-0. Holbæk havde sat sig på kampen fra starten og fem minutter senere scorede Rasmus Suhr Petersen igen på BSF, denne gang på assist af Malte Sjørslev.

Med en 3-0 føring og knapt 15 minutter tilbage, burde det ikke være noget større problem, at holde humøret højt. Men da Mikkel Laurits Adamsen blev skubbet af en modspiller, svarede han igen med skub – desværre for Mikkel og holdet så dommeren det og fiskede det røde kort op af lommen.

Holbæk måtte dermed nøjes med ti spillere. Og selvom gæsterne pressede spillet ned på Holbæks banehalvdel, så lykkedes det ikke for BSF at udnytte overtalssituationen og de to hold kunne gå til pause med stillingen 3-0.

Efter pausen havde Holbæk fundet fornyet energi frem samtidig med, at frustrationen begyndte at lyse ud af gæsterne. Det lykkedes BSFs Emil Tidemand at sende bolden i Holbæks mål og dermed reducere til 3-1. Det hjalp dog ikke stort på frustrationerne, som ind i mellem gik ud over dommeren, som blev træt af at høre på brok og tilsidst tildelte Andreas Frandsen sit andet gule kort i kampen, som dermed blev vekslet til et rødt.

Resten af kampen holdt begge holdt målene fri for scoringer og kampen endte dermed 3-1 til Holbæk.