22-årig kvinde var med da politiet ransagede bil

En 22-årig kvinde fra Holbæk var tirsdag eftermiddag med i en bil, som både gemte på hash og knive.

En politipatrulje fik kort før klokken 16 øje på en personbil i Eskebjerg ved Kalundborg, som patruljen besluttede sig for at lave en rutinemæssig kontrol af. Men inden patruljen fik vendt politibilen, var personbilen standset og to personer var steget ud, før politiet så, hvem der havde ført bilen.

Poltiet traf en 21-årig mand fra Nykøbing F og en 22-årig kvinde fra Holbæk.

Bilen var nu aflåst, og nøglerne til bilen var pludselig blevet væk. En hundepatrulje blev tilkaldt og fandt nøglerne til bilen i et buskads tæt ved. Bilen blev nu ransaget af politiet, der fandt 0,4 gram hash, to hobbyknive, et multitool og en dolk, som personerne i bilen ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde.

Det endte med, at den 21-årige mand blev sigtet for besiddelsen af de fundne genstande, og vil høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Skriv et svar