To mænd i slagsmål ved rådhuset

Foto: Alex Christensen

I går eftermiddag kort før klokken 14.30 kørte politi og ambulance til det gl. rådhus i Holbæk, hvor to mænd var kommet op at slås.

Da politiet kom frem traf de to mænd fra Udby på 36 og 38 år, som var raget uklar og havde slået på hinanden.

Et vidne fortalte til Holbaekonline.dks fotograf på stedet, at slagsmålet var startet ved Holbæk Station og var så trukket over til rådhuset. Ifølge fotografen, blev to personer behandlet af ambulancepersonalet, for de skrammer de havde fået under slagsmålet. Ingen var dog kommet alvorligt til skade.

Begge mænd blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Den 38-årige var stadig opfarende og udadreagerende, da politiet kom frem, så han blev anholdt taget med til politistationen. Han blev anbragt i detentionen til afrusning, da han var påvirket af narko eller medicin. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at han blev løsladt efter nogle timer, da han var faldet lidt ned.

De to mænd kan forvente at få en bøde for optrinnet.

Foto: Alex Christensen

Skriv et svar