Orøs nye dyrlæge: En hest er et spejl på, hvordan man selv har det

Orøs nye dyrlæge tager sig af alt lige fra kaniner, til heste og sågar store tyre. Foto: Jesper von Staffeldt.


Som tidligere omtalt på Holbaekonline.dk har Orø fået en ny dyrlæge, som for lidt over en uge siden slog sig ned i bogstaveligste forstand i midten af Orø, helt præcis på Tofthøjvænget nr.12. Holbaekonline.dk har fået en snak med den dyrenes nye bedste ven.

Gitte Jensen er 38 år gammel og har en søn, som hedder Noa; og skulle nogle af vore læsere tro navnet har noget med Noahs ark at gøre, så har de fuldstændig ret, for Gitte er meget glad for dyr. Hun er født på Fyn, og har taget studentereksamen i Viborg. Efter studentereksamen blev hun ansat som butiksassistent i det der i dag hedder “Land og Fritid”, hvor hun avancerede til butikschef. Men Gitte havde stadig en drøm om at blive dyrlæge, og meget mod sin vilje måtte hun så tage turen over til København for at læse til dyrlæge på Landbohøjskolen. I de sidste to år har hun været ansat som dyrlæge på Gundsø dyreklinik og samtidig fungeret som kiropraktor for heste. Har har p.t. ikke nogen planer om, at åbne en dyreklinik på Orø med scanner, røntgenapperat og operationsstue. I stedet vil hun tage på hjemmebesøg, og skulle det være nødvendigt kan hun tage både patient og ejer med til klinikken i Gundsø. Hun kan kontaktes pr tlf . 23701483 helst mellem 8 og 9, men selv efter kl. 17 tager hun telefonen, hvis hun er hjemme.

Se nedenstående video med Orøs nye dyrlæge:

Leave a Reply