Vinterferiens film i biografen

Der er masser af film i biograferne i vinterferien.


Vinterferie er perfekt til at sætte sig til rette i biografens mørke og se en god film. Vi har kigget nærmere på, hvilke film for børn der går i biografen i denne uge i både Mørkøv Kino og Kulturbiografen Frysehuset.

Mørkøv Kino viser Honning Margrethe, der pludselig bliver kidnappet fra eventyrhaven, og med hjælp af sine venner drager fårekyllingen Apollo, som er beskyldes for at stå bag, ud for at redde Dronningen. Filmen frarådes for børn under 7 år.

Skammerens Datter 2 er på plakaten i både Mørkøv Kino og Kulturbiografen Frysehuset. Filmen, der er tilladt for børn over 11 år, handler om Dina, som sammen med familien og fyrstesønnen Nico er på flugt fra Drakan, der er ved at indtage Højlandet. Davin og Nico tages til fange, og Dina må ud på en farefuld færd med sin ukendte far Sezuan for at befri dem. Sezuan har slangens magiske evner og kan skabe illusioner. Alt i mens Dina må opbygge en relation til den mand, som hendes mor siger, at hun ikke kan stole på, opdager hun, at hun også har sin fars evner…

Kulturbiografen Frysehuset viser Pedersen og Findus: Findus flytter hjemmefra De elskede figurer er tilbage i denne film, hvor Peddersen er ved at være træt af, at Findus hopper op og ned, dag og nat, på sin nye madrasse. Derfor indretter han et hoppeværelse til Findus i udhuset, så han ikke forstyrrer. Men havd Peddersen ikke havde regnet med er, at Findus beslutter at flytte derud.

Der er masser af sang og musik i musicalfilmen Mary Poppins vender tilbage, som er på plakaten i Kulturbiografen Frysehuset. Filmen foregår i et depressionsramt London 20 år efter klassikeren Mary Poppins. Barnepigen kommer på besøg igen hos familien Banks, og nu er børnene Jane og Michael blevet voksne. Kan Mary hjælpe familien Banks nok engang eller er tiden løbet fra den fantastiske barnepige? Filmen er tilladt for alle.

Anders Matthesens Ternet Ninja kan ses i Kulturbiografen Frysehuset i denne uge. Filmen, der handler om Aske, der går i 7. klasse og er forelsket i Jessica fra 8. I fødselsdagsgave får han en ternet ninjadukke fra sin onkel Stewart – og det er ikke nogen helt almindelig dukke. Den er nemlig levende og dødsensfarlig, og så er den besat af tanke om retfærdighed og blodhævn. Filmen er tilladt for børn over 11 år.

Sådan træner du din drage 3Det begyndte med et usandsynligt venskab mellem en ung viking og en frygtindgydende natskygge-drage. I dette tredje kapitel vil Hikke og Tandløs endelig møde deres sande skæbne. Hikke skal lede byen Berk sammen med Astrid, og Tandløs stå i spidsen for de andre drager. Samtidig med at en ny trussel truer dragerne og deres mennesker, møder Tandløs en anden natskygge og hans og Hikkes venskab skal stå sin prøve.
Frarådes for børn under 7 år. Filmen kan ses i Kulturbiografen Frysehuset.

En ny trussel truer i Lego filmen 2 hvor en LEGO DUPLO® invasion fra det ydre rum sender Emmet, Lucy, Batman og deres venner på en magisk rejse for at overvinde invasionen og genoprette freden i LEGO-universet. Filmen er tilladt for alle og kan ses i Kulturbiografen Frysehuset.

I Vilde Rolf smadrer internettet er spilfigurerne Rolf og Vanilje von Schlick tilbage. Efter at have levet i deres arkadespil i seks år, går rattet til Vaniljes bilspil pludselig i stykker. Vennerne øjner en mulighed for at skaffe et nyt rat, og derved reparere spillet, ved at købe det på internettet. De går derfor igang med en efterforskning i det enorme world wide web. Filmen kan ses i Kulturbiografen Frysehuset og frarådes børn under 7 år.

Se spilletider og billetpriser på biografernes hjemmesider www.morkovkino.dk og www.kulturbiografen.dk.

Skriv et svar