29. marts 2024

Mens det meste af Danmark sad og så det danske herrelandshold spille om guldet ved håndbold VM finalen i TV, så spillede Holbæk HKs 3. division kvinder mod Dalby IF i Stadionhallen.

Gæsterne fik kampens første mål, men derfra gik det hurtigt for holbækkerne med at komme i foran. Gennem 1. halvleg holdt hjemmeholdet således en føring på 2-3 mål.

Ved pausen var Holbæk foran 12-8.

Seks minutter inde i 2. halvleg blev kampen afbrudt, da ambulancefolk ankom til hallen, for at tilse en af Holbæks spillere, som var kommet til skade tidligere i kampen. Efter ca. 20 minutter, blev holbækspilleren trillet ud af hallen på en båre og kørt til skadestuen.

Da kampen blev genoptaget fortsatte hjemmeholdet med at dominere og ni minutter inde i halvlegen var Holbæk foran 18-11 og med lille kvarter tilbage var stillingen 22-14.

Da slutsignalet lød kunne Holbæks kvinder glæde sig over en 11 måls sejr over Dalby IF, med slutstillingen 29-18.