Nytårskoncert hos Holbæk & Omegns Musikskole

Foto: HOM.

Traditionen tro afholder Holbæk & Omegns Musikskole i Gundestrup nytårskoncert.

Der vil være både ballonknald og musiske oplevelser, når HOM åbner dørene for Nytårskoncert 2019. Med over 100 besøgende og 30 veloplagte musikere, er koncerten efterhånden en selvskreven succes, som plejer at blive udsolgt kort efter annonceringen.

Som sidste år er det ikke kun de velkomponerede stemmer til harmonikaerne, som publikum kan glæde sig til. HOM Salonorkester har igen sagt ja til at være en del af begivenheden. Vi er meget glade for at skulle medvirke for andet år i træk, udtaler kapelmester Liza Hansen, som garanterer, at publikum nok skal få sig én på opleveren.

Harmonikaorkestrene bliver som altid dirigeret af musiker og musiklærer på HOM Jens Peter Jensen, som ligeledes står for melodiarrangementerne af de kendte sange. Alle orkestrene har sørget for, at der vil være nogle glade syng-med sange, så publikum kan tage aktivt del i koncerten.

Sidste del af nytårskoncerten indeholder naturligvis H.C. Lumbyes Champagne Galop, hvor tilhørerne får til opgave at sprænge de tildelte balloner på de helt rigtige tidspunkter, hvilket altid skaber megen sjov i salen!

Det er HOM´s støtteforening ’Kultur- & Musikforeningen af 1984’ der atter er med til at få hele arrangementet til at løbe af stablen.

Konverten finder sted kl. 14.00 og billetsalget er allerede godt i gang. Billetter kan rerveres hos HOM på tlf. 59 66 08 66 eller mail hom@hom-musik.dk. Pris 80 kroner inklusiv champagne og kransekage.

Skriv et svar