Billige jakkesæt til salg fra p-plads

Arkivfoto: Free-Photos / Pixabay
Kort før klokken 15 lørdag kontaktede en 38-årig mand fra København politiet og fortalte, at han netop var blevet antastet af en mand på en p-plads på Dampmøllevej. Manden havde tilbudt ham en gratis læderjakke og billige jakkesæt. Den 38-årige afslog tilbuddet og ringede i stedet til politiet.

Den 38-årige beskrev sælgeren som værende mand, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 180-185 cm og almindelig af kropsbygning. Han var velsoigneret og talte engelsk. Han var iført gråt jakkesæt og kørte i en personbil, muligvis en Skoad Octavia.

Kl. 18.40 fik politiet endnu en anmeldelse om salg af billige jakker, denne gang fra en p-plads på Søagervej. Signalementet og bilen stemte overens med den første anmeldelse.

En politipatrulje søgte efter køretøjet i området, men traf hverken manden eller bilen.

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne høre fra borgere, som har oplevet noget lignenende. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar