Julestjerner på Brorfelde Observatorium – en (h)videnskabelig jul

Prfoto: Brorfelde Observatorium.

Lørdag d. 8. december byder Brorfelde Observatorium til en hel dag fyldt med julehygge og stjernestunder i astronomiens, geologiens og naturens ånd.

Dagen byder på et hav af aktiviteter for både store og små rundt omkring på observatoriet – både ude og inde. Programmet byder blandt andet på et juleklippeværksted, rundvisning ved den tidligere medarbejder Aase Hansen, der ved mere end nogen anden om Brorfelde Observatorium og en fortælling om julestjernen ved den tidligere leder af Tycho Brahe Planetarium, Bjørn Franck. Derudover vil der selvfølgelig også blive tid til at se på stjerner både indendørs i et pop-up planetarium, og udenfor – hvis ellers vejret tillader det – når mørket er faldet rigtigt på.

Arrangementet finder sted fra kl. 11.00 til kl. 18.00.

Skriv et svar