20. april 2024

Afdelingsdirektør Peter Mørch, Sparekassen Kronjylland.

Afdelingsdirektør Peter Mørch, Sparekassen Kronjylland.
For tre år siden slog Sparekassen Kronjylland dørene op for en afdeling i Holbælk.

Det skete i oktober 2015 i midlertidige lokaler i en baggård i Alghade. Men allerede i marts året efter, flyttede sparekassen ind i de nuværende lokaler i Nygade.

Nu, tre år efter åbningen af Holbæk-afdelingen gør afdelingsdirektør Peter Mørch, som selv har været med fra starten, status.

− Vi har gennem alle årene oplevet en flot kundetilgang, og vi har netop udvidet holdet for at sikre, at vi fortsat har den nødvendige tid til vores kunder og hurtigt kan give dem svar. Hvor vi i starten var fem medarbejdere, er vi med en ny erhvervsrådgiver fra 15. november nu oppe på 10 ansatte, der rådgiver både private og erhverv. Samtidig er tidligere erhvervsrådgiver og souschef Mark Helmer-Ejlertsen blevet udnævnt som erhvervskundechef, lyder det fra Peter Mørch.

Ifølge afdelingsdirektøren skyldes afdelingens vokseværk flere forhold:

− For det første er der fortsat stor aktivitet i Holbæk. Der er gang i byggeriet, og byen har mange nyudstykninger, der trækker nye familier til, ligesom stemningen i erhvervslivet er positiv. Derudover tror jeg, at flere og flere er begyndt at få øjnene op for, hvad Sparekassen Kronjylland er for en størrelse. Sparekassen får positiv omtale i medierne og leverer gode resultater, og det tror jeg da også betyder noget, når man skal vælge bank.

Peter Mørch henviser blandt andet til en stor EPSI-undersøgelse blandt de danske bankkunder, der for nylig viste, at Sparekassen Kronjyllands kunder er nogle af de mest tilfredse. Oveni blev Sparekassen midt i november af det internationalt anerkendte Great Place To Work kåret til Danmarks 4. bedste arbejdsplads blandt de større arbejdspladser.

− Vi tror på, at der er en tæt sammenhæng mellem tilfredse medarbejdere og tilfredse kunder, slutter Peter Mørch.