28. marts 2024

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Arkivfoto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

En 18-årig mand blev tirsdag aften afpresse af tre yngre mænd og måtte skaffe flere tusinde kroner.

Den 18-årige har fortalt politiet, at han tirsdag aften ved 22-tiden blev passet op af tre yngre mænd på Smedelundsgade i Holbæk og de tre mænd havde forlangt at få penge af den 18-årige.

Da han ikke havde nogen penge på sig, krævede mændene, at den 18-årige skaffede nogen. Han havde ingen penge på sin bankkonto og måtte kontakte flere familiemedlemmer for at få dem til at overføre penge til hans konto. Han hævede herefter 5.000 kroner, som de tre mænd tog fra ham. Men da de så, hvor mange penge der stod på hans konto, krævede de dem alle sammen. Det lykkedes mændene at få manden til at hæve i alt 13.000 kr, som de tog fra ham.

Politiet efterforsker sagen og vil på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere af hensyn til efterforskningen.

2 thoughts on “Unge afpressede 18-årig for 13.000 kroner

  1. Selvom politiet kører rundt i byen så har de ikke styr på en skid. Håndgranat mod rockerborg og ung fyr som tvinges til at skaffe penge midt på gaden. Sidder de der betjente i patruljebilerne og drikker kaffe eller hvad?

  2. Syntes det er en meget hård kritik af politiet, uanset hvor meget politi der er, kan disse ting forekomme, er sikker på de gør deres bedste….

Comments are closed.