POWER åbnet i Holbæk – Interessen er kolossal

Glade kunder på vej ind i butikken. (PRfoto)

Klokken syv i morges åbnede POWER dørene til den nye forretning i Holbæk Megacenter. Omkring 1000 mennesker stod klar fra morgenstunden.

Som vi tidligere har berettet, så var de første kunder klar allerede torsdag aften og efterhånden som tidne for åbningen nærmede sig, kom flere og flere til. Ifølge POWER selv, stå stod flere end 1.100 i kø fra morgenstunden.

Direktøren klippede snoren
Klokken syv klippede POWERs direktør, Jesper Boysen, den røde snor og herefter blev de første kunder lukket ind i den nye forretning, hvor 80 medarbejdere stod klar til at hjælpe. Mange af medarbejderne er kaldt ind fra nær og fjern for at klargøre butikken og være med ved åbningen. Flere har overnattet på Hotel Sidesporet eller campingpladsen, for at være klar til i morges.

Direktør: Interessen er kolossal
Om de mange kunder siger direktør Jesper Boysen:

– Flere tusind kunder har allerede besøgt vores nye butik og gjort en masse gode indkøb – og folk fortsætter med at strømme til. Kigger vi på vores besøgstal her klokken 12.00, så tyder alt på, at vi kommer til at overgå vores ambitiøse målsætning om 5.000 besøgende her på åbningsdagen. Vi har heldigvis bestilt masser af varer hjem, så det er stadigvæk muligt at få elektronik og hvidevarer til rene foræringspriser.

Butikken i Holbæk er kædens 13. i Danmark og den første på Sjælland uden for Storkøbenhavn. Dagens store opbud af kunder bekræfter Jesper Boysen i, at POWER har gjort det rigtige ved at etablere butik i Holbæk.

– Interessen for vores butik er kolossal. Ikke bare for holbækkerne men for alle sjællændere, der gerne vil have lave priser på elektronik og hvidevarer. Butikken har et stort opland, og mange har i dag taget turen fra Næstved, Slagelse og Kalundborg – og de har taget godt i mod vores nye butik. Dagens flotte opbud bekræfter os i, at vi nu gør det rigtige her på Sjælland, der fremover kan se frem til billigere og mere gennemsigtige priser, siger Jesper Boysen.

Se også: Web-tv: Tilbringer natten foran Power i jagt på gode tilbud

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar