I Holbæk tændes juletræet i god tid

Foto: Michael Johannessen.

“Julen varer længe..”, sådan hedder det i en af vore elskede gamle julesange. Og der er noget om det, i hvert fald i Holbæk.

Som vi skrev for næsten tre uger siden, så var de første forretninger i Holbæk klar med julepynt og nisser i starten af oktober. Siden da er flere butikker sprunget med på juleriet, og det er nu muligt at købe alt fra marcipangrise over brunkager til kunstigt julesne og plastikgrantræer i fuld størrelse.

Holbæk Byforum er også tidligt på den i år. Mens det er tradtionen flere steder, at en bys store juletræ tændes den 1. søndag i advent – eller måske en uge før, så har man i Holbæk valgt, at det skal ske i god tid før jul.

Allerede fredag den 16. november tændes træet i Holbæk og det sker med både juletog, julemand og julesange. Vi lover at skrive mere om arrangementet, når vi nærmer os, og redaktøren (måske) er kommet i julehumør.

I Jyderup tænder man også det store juletræ, men her holdes Lystændingsfesten først den 23. november.

Skriv et svar