Spil Dansk Koncert på HOM

HOMming Birds. Foto: HOM
I næste uge er det “Spil Dansk Uge” og det fejres med en stor koncert på Holbæk & Omegns Musikskole torsdag d. 1. november.

HOM er som altid med på noderne når musikken i Danmark skal fejres. Denne gang er det både børne- og voksenkor, bands og solister, der betræder scenen i den store koncertsal på musikskolen i Gundestrup.

Alle der er glade for musik er velkommen og der er gratis adgang.

HOM oplyser at arrangementet forventes at vare i cirka to timer, og at der kan købes lette forfriskninger i baren. Af optrædende kan blandt andet nævnes de to populære rytmiske kor Kor de´Light og HOMming Birds, der hver især imponerer med deres fler-stemmige arrangementer ledet af henholdsvis korleder Lina Zinglersen og Lene Kornbech.

Vision for Spil Dansk Dagen
Spil Dansk Dagen har været en tradition siden 2001 og skal samle den danske befolkning på tværs af alle skel gennem den danske musik og være en drivkraft for et øget fokus på – og interesse for – dansk musik.

Der er på dagen ca. 1.000 musikarrangementer, fordelt over hele Danmark og HOM står altså for ét af dem.

Koncerten starter kl. 18.30.

Skriv et svar