28. marts 2024

Jesper Kristoffersen scorer til 2-0 for Tuse IF. Foto: Rolf Larsen
Tuse IF fik lørdag eftermiddag besøg af Døllefjelde Musse Idrætsforening, DMI.

De to hold startede med at se hinanden an, og spillede ret jævnbyrdigt. Men det var hjemmeholdet som fik bragt sig foran, da Christian Nielsen i 38. minut sendte bolden i DMI’s mål til 1-0.

Efter pausen pressede gæsterne hårdt på Tuse, der på trods af føringen, ind i mellem virkede frustrerede over modstanden, en frustration, som også gik udover selve spillet. DMI formåede at lave flere skud mod mål, der dog gik over, ved siden af eller blev taget af målmanden.

Men i 61. minut vendte humøret hos Tusespillerne, da Jesper Kristoffersen udbyggede føringen til 2-0. Herefter fik hjemmeholdet mere gejst og forsøgte flere ting, mens det var DMI’s tur til at blive frustrerede. Alligevel endte det med, at det var Tuse, som måtte spille de sidste fem minutter af kampen med to mand i undertal, på grund af advarsler.

Kampen endte 2-0 i Tuses favør.

Tuse IF ligger efter dagens kamp på 10. pladsen i Sjællandsserien med 9 point (á point med Nakskov på 9. pladsen)