Nyt album fra Lotte Riisholt

Lotte Riisholt har netop udsendt sit nye album “Det er livet”.
Tidligere i år fik Lotte Riisholt prisen som Årets Bedste Kvindelige Dansktop Solist ved Allers store dansktopfest, DANSKTOPPRISEN 2018, i Boxen i Herning. Prisen har dog ikke fået den populære Holbæk sangerinde til at hvile på laurbærerne. I går udkom hendes nye album “Det er livet”.

Albummet er indspillet hos Lottes producer, Stefan Kardebratt, i Mario Songs Studio i Sverige og det spænder meget bredt. Der er alt fra smukke ballader og rockende country til dansevenlige sange som nok skal få folk på dansegulvet. Sangene handler om små oplevelser i hverdagen og derfor hedder albummet ganske enkelt ”Det er livet”.

Denne gang er der mange helt nyskrevne sange med, og Lotte har igen selv skrevet teksterne. Albummet er som altid velproduceret med fremragende arrangementer og med den gode lyd som kendetegner Lottes albums. Og sammen med de dygtige musikere får Lotte det hele til at swinge helt fantastisk. Alle 15 sange på albummet serverer Lotte Riisholt på sin velkendte måde – med charme og smil i stemmen.

”Det er livet” er et album som vil få folk til at sige: Kan hun også det?

Skriv et svar