41-årig kvinde anholdt for bombetrussel

Foto: Rigspolitiet.


En 41-årig kvinde fra Mørkøv-området blev torsdag aften anholdt og sigtet for en bombetrussel.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at alarmcentralen 112 klokken 18.05 modtog en henvendelse fra en kvinde, som fortalte, at der snart ville sprænge en bombe og herefter blev forbindelsen afbrudt.

Politiet indledte en teknisk efterforskning, der ledte frem til en 41-årig kvinde fra Mørkøv. Hun var ikke hjemme på sin bopæl, men efterforskningen førte politiet videre til en mandlig bekendt i Mørkøv, hvor politiet kunne anholde den 41-årige kvinde som mistænkt for at have indtelefoneret telefonbomben.

Hun blev sigtet og afhørt til sagen, men efterfølgende løsladt, da der ikke var noget grundlag for at fremstille hende i grundlovsforhør.

Truslen formodes at være blevet fremsat af hendes på grund af hendes uligevægtige sindstilstand. Senere vil hun høre nærmere fra anklagemyndigheden, når sagen skal afgøres strafferetligt.

Skriv et svar