Stak med mini-kniv: 21-årig kvinde sigtet for vold mod tre andre unge kvinder

Arkivfoto: Rolf Larsen
Kort før klokken 23 rykkede politiet ud til Ladegårdsparken i Holbæk med flere politipatruljer og en ambulance efter to kvinder var blevet stukket med kniv udenfor en af boligblokkene.

Politiet traf på stedet to kvinder, som havde overfladiske ridser efter at være blevet stukket med en kniv og endnu en kvinde, som var blevet slået.

Volden var sket da to af kvinderne havde været i diskussion med en kvinde og den tredje kvinde havde lagt sig i mellem. Diskussionen udviklede sig, da den mistænkte anvendte en mini-nøgleringskniv til at angribe kvinderne, som også blev slået. Den mistænkte flygtede derefter fra stedet i retning mod Knudskovparken.

De tre kvinder blev tilset af ambulancepersonalet og afhørt til sagen.

Mens politiet var tilstede i Ladegårrdsparken kom den mistænkte kvinde tilbage og hun blev straks anholdt som mistænkt for grov vold mod de øvrige tre kvinder på 18, 25 og 29 år fra Holbæk.

Den anholdte – en ædru, 21-årig kvinde fra Holbæk – var ikke længere i besiddelse af den anvendte kniv, som politiet mistænker hende for at have skaffet sig af med under flugten fra gerningsstedet.

En hundepatrulje ledte med politihunde i området, men fandt ikke kniven.

Efter endt sagsbehandling og afhøring til sagen løslod politiet den 21-årige, da der ikke var grundlag for fremstilling af hende i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Hun er fortsat sigtet i sagen og vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

One thought on “Stak med mini-kniv: 21-årig kvinde sigtet for vold mod tre andre unge kvinder

  1. En mand var omgående blevet varetægtsfængslet i 14 dage, men den muslimske kvinde fik lov at gå hjem “efter endt sagsbehandling”. Danske mænd bliver dagligt svinet i “me too ” og af rabiate femminister. Enlige mødre koster milliarder (deres børn har 4 x risiko for stoffer/kriminalitet) og bruger kommunen (administrationen er 75% kvinder) som “sugar daddy” mens staten (hovedsageligt rød blok) plyndre mændene, osv. Lighed for loven – ha, ha, lige som når børnene skal deles!! – nå ikke…. En rød kvindelig borgmester på 25 med store moder Teresa øjne hæver skatten for at købe flere vælgere. Godt mine forældre er i jorden, det her ville de ikke kunne tåle at overvære.

Skriv et svar