Politiet parkerer Den mobile politistation på Markedspladsen

Her er Den mobile politistation på besøg i Agervang. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi.
I dag parkerer Midt- og Vestsjællands Politi Den mobile politistation på Markedspladsen i Holbæk.

Udover politiet vil også civile forebyggelsesmedarbejdere fra politiet, SSP og en repræsentant fra Holbæk kommune være til stede ved standen, hvor borgere og beboere i midtbyen er velkomne til at få en uformel dialog med repræsentanterne for de forskellige myndigheder. Politiet vil også kunne tilbyde råd og vejledning om at undgå indbrud i boligen eller undgå at blive offer for f.eks. et trick- eller lommetyveri.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, så kommer Den mobile politistation til midtbyen efter opfordring fra borgere, der efter den seneste tids uro i Holbæk havde ytret ønske om muligheden for at tale med bl.a. politiet i øjenhøjde, så politiet i dialogen med borgerne kan få en ide om, hvad borgerne helt konkret opfatter som bekymringspunkter i deres nærområde.

Skriv et svar