Efter voldelige overfald: Tre mænd varetægtsfængslet

Politiet var tilstede ved Retten i Holbæk, da tre mænd blev fremstillet i grundlovsforhør. Foto: Michael Johannessen

Tre mænd er blevet varetægtsfængslet. De tre er sigtet for grov vold mod en 18-årig mand i Nykøbing Sj og den ene tillige for søndagens økseoverfald i Havevang.

Natten til onsdag slog politiet til mod Bandidos MCs klubhus i Østerstræde i Holbæk og anholdt 13 personer. Det skete efter et overfald tidligere på natten mod en 18-årig mand på dennes bopæl i Nykøbing Sjælland.

Den 18-årige blev overfaldet kl. ca. 00.50 af flere maskerede mænd, som blandt andet tildelte ham slag med en totenschlæger.

Politiets efterforskning ledte til klubhuset i Østerstræde, hvor 13 personer blev anholdt kl. 02.45. Onsdag eftermiddag blev tre af de anholdte fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk – kun et stenkast fra rockerborgen.

De tre mænd på henholdsvis 20, 24 og 26 år er sigtet for grov vold. Den 20-årige er desuden sigtet for forsøg på manddrab i forbindelse med et overfald søndag mod en 18-årig mand fra Holbæk med en økse, da den 18-årige sammen med to andre opholdt sig ved et busstoppested i Havevang.

De tre mænd er blevet varetægtsfængslet frem til den 30. oktober.

De 10 øvrige anholdte er blvet løsladt, men er fortsat sigtet i sagen om overfaldet på den 18-årige i Nykøbing Sj.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar