29. marts 2024

Holbæk B&Is Danmarksseriehold kan takke Herlevs Julius Lip for at det ikke gik helt galt, da de to hold mødtes på Holbæk Stadion lørdag eftermiddag.

Der skulle gå hele 25 minutter, før det første mål blev scoret. Det var Herlevs Oliver Carrara der bragte gæsterne foran 0-1. I det hele taget så var gæsterne på mærkerne i 1. halvleg og satte Holbæk lidt på bagkanten.

I 37. minut begik Herlev en forsvarsfejl da en Holbæk-spiller blev tacklet lige uden for straffesparksfeltet. Birol Serinkanli tog frisparket der via et par berøringer gik i Herlevs mål – sidste mand noteret for berøring var Herlevs Julius Lip, der således udlignede til 1-1 for Holbæk.

2. halvleg blev en målløs affære, trods muligheder til begge hold. Der manglede dog skarphed i spillet.

Dermed endte kampen uafgjort 1-1.

Dagens resultat betyder, at Holbæk indtager en delt 2. plads med GVI i den samlede stilling i gruppe 1 med 20 point. På 1. pladsen ligger Avedøre med 25 point. Holbæk er én kamp bagud.