29. marts 2024

Et enkelt point til den samlede stilling i Danmarksserien var hvad det blev til, da Holbæk B&I i dag spillede mod Karlslunde IF på Holbæk Stadion.

Holbæk var først til at komme på måltavlen, da Mads Bobjerg Larsen efter 14 minutters spil bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Kort efter svarede Emil Moestrup igen, da han udlignede 1-1 til Karlslunde. I 34. minut bragte Mikkel Fahlen Karslunde foran 1-2.

Et par hjørnespark skulle der til, for at vende spillet for Holbækkerne. Få minutter før pausen brugte Sebastian Blomqvist Johansen hovedet og sendte bolden i Karlsundes mål til 2-2. Holbæk holdt momentum og lige inden pausen sendte Rasmus Suhr Petersen bolden i målet og bragte dermed hjemmeholdet foran 2-3.

2. halvleg blev en målløs omgang på trods af flere gode muligheder for begge hold. Længe så det ud til, at sejren var hjemme for Holbæk. Men i tillægstiden lykkedes gæsterne at sænke håbet for Holbæk med en udligning til slutresultatet 3-3.