Kostede mor og søn livet – intet mistænkeligt ved dødsbrand

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

Midt- og Vestsjællands Politi er nu færdige med undersøgelserne af den tragiske brand, som kostede en 31-årig kvinde og hendes 4-årige søn livet.

Branden blev opdaget ved 14.30-tiden fredag d. 21. september og politi, ambulance og brandvæsen blev straks sendt til lejligheden, der ligger over blomsterbutikken Smørblomsten på Hovedgaden i Mørkøv. Inde i lejligheden blev kvinden og hendes lille dreng fundet livløse.

Siden har politiet fortaget forskellige brandtekniske undersøgelser og der har været foretaget obduktion af de afdøde.

Nu foreligger resultatet af politiets undersøgelser.

– De brandtekniske undersøgelser viser, at branden er opstået i køkkenet i forbindelse med et tændt kogeblus. Branden har udviklet sig meget hurtigt, og mor og barn har ikke haft mulighed for at komme ud af lejligheden. Vi kan fuldstændigt afvise, at der er tale om en forbrydelse, men derimod en brand, der er opstået som følge af et uheld. Det er en rigtig trist og sørgelig sag, fortæller vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen.

Politiet har ikke yderligere oplysninger i sagen. Der har ikke været grundlag for at strafforfølge nogen i anledning af branden.

De pårørende er underrettet vedrørende konklusionen af politiets brandtekniske undersøgelser.

Skriv et svar