Tricktyv på spil på Orø – Faldt i snak om veteranbiler

En 83-årig mand kontaktede i går politiet og fortalte, at han nok havde været udsat for et tricktyveri i sit hjem på Næsby Gade i Næsby på Orø.

Tyveriet var sket tirsdag d. 18. september. Den dag var han ude med skrald, og blev opsøgt at en mand, som spurgte, om han måtte tage nogle billeder af den 83-åriges veteranbiler, som holdt i indkørslen.

De to mænd faldt i snak, og begyndte at tale om biler.

Da den 83-årige gik ind i sit hus igen efter ca. 10 min, opdagede han, at hans pung manglede fra køkkenbordet. I pungen var nogle kontanter, kreditkort samt personlige kort. Den 83-årige veteranbilejer mistænkte, at nogen var gået uset ind gennem huset bagdør og havde stjålet hans pung, mens han var afledt af bilsnak.

Han beskrev den bil entusiastiske mand som: 30-40 år, dansk af udseende.

Lokalpolitiet i Holbæk vil gerne høre fra borgere, der har set en eller flere mistænkelige personer omkring Næsby Gade tirsdag i sidste uge. Eller fra borgere, som har været udsat for noget lignende. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Skriv et svar