Garncafé på Holbæk Museum

Janne Christensen er en af tovholderne ved Garncaféen. Foto: TV Vestsjælland
Torsdag den 20. september inviterer Holbæk Museum og Holbæk Museumsforening til hyggeligt samvær med garn og babyer og børn i centrum. Se TV Vestsjællands indslag om garncaféen her.

Arrangementet varer fra kl. 10 til 13 og her kan man selv medbringe sit håndarbejde og der vil være kompetente frivillige, som kan hjælpe med hækling, strik, hakning og broderi.

Voksne på barsel, hjemmegående, bedsteforældre med eller uden børn og børnebørn er velkomne, barnevogne kan køres lige ind og der er plads til pusling, amning og en mikrobølgeovn, hvis der skal varmes en flaske eller anden mad.

Der er gratis adgang, men ønsker man at se resten af museet, skal man betale almindelig entré, ligesom børn ikke må gå rundt på museet selv. Der kan købes kaffe og kage for 30 kroner.

Udover den 20. september, så er der også garncafé d. 4. oktober, 18.oktober, 1. november, 15. november og 29. november. Alle dage 10-13 på Holbæk Museum, Klosterstræde 18.

TV Vestsjælland har lavet et indslag om garncaféen, se indslaget herunder:

One thought on “Garncafé på Holbæk Museum

  1. Det kan da være lige meget, når dette Museum ikke vil havde besøgende.

    Jeg skrev til dem i nov sidste år for at høre om man måtte tage fotos der, da jeg ikke kunne finde noget om det på deres hjemme side.

    Da jeg sidste gang besøgte dem var i 1996, hvor jeg kunne se på de fotos(dias) jeg tog der har brugt flash.

    Men når de ikke gider svare må jeg bare finde et andet sted at besøge

Skriv et svar