Orø: Johnny Reimar fyrer op under Tyrolerfesten

Johnny Reimar fyrer op under fredagens Tyroler-/Oktoberfest i Orø Hallen. PRfoto.

På fredag, d. 14. september, gæster den kendte entertainer og musiker Johnny Reimar Orø.

Den dag har spisestedet “Den Gode Viking” arrangeret Tyroler-/oktoberfest i Orøhallen og har i den anledning engageret den populære entertainer. Foruden Johnny Reimer kommer også Kim & Klaus og giver den en gang gas, især holder Deres udsendte medarbejder meget af deres lidt utraditionelle fortolkninger af populære klassiske værker bl.a. Verdis fangekoret, og alle kan synge med. Aftenen slutter med god gedigen 60ér musik leveret af “Sound Fifties”.

Og der er selvfølgelig mad og masser af øl, som det hører sig til. Prisen er kr. 395,- pr person og er inkl. maden. Kommer man fra “fastlandet”, så er der gratis færgesejlads med både Orø-Holbæk overfarten og Østre Færge.

Festen starter kl. 18.00.

Musikkens ø
Og mens vi er ved de kendte navne inden for populærmusikken, kan vi røbe, at til næste påske gæster vender Danmarks måske populæreste dansktop-band, Kandis igen Orø Kro. Men slå koldt vand i blodet, der kan endnu ikke bestilles biletter, skulle vi hilse og sige.

Man kan med nogen ret kalde Isefjordens Perle for Musikkens ø: Til påske lagde Kandis ud på Orø kro, så fik vi Orø Midsommerdage, Ø-dur Festival på Orø Camping, flere gange har der været levende musik ved Havnekiosken, Gospelmusik i Orø Kirke, musik under MC-klubbens motorcykeltræf i slutningen af august måned og så er der stadig mere end tre måneder tilbage af året…

Skriv et svar