28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Intet er sikkert i denne verden – heller ikke en 2-0 føring. Det må Tuse IF sande efter holdet lørdag eftermiddag spillede ude mod FC Nakskov i Sjællandsserien.

Tuse havde godt styr på spillet i 1. halvleg så hjemmeholdet fik noget at arbejde for. Yassin Ismail scorede kampens første mål og bragte Tuse IF foran 0-1 efter godt en halv times spil.

Seks minutter inde i 2. halvleg udbyggede Oliver Frederiksen føringen til 0-2. Begge mål blev i øvrigt scoret på assist af Lasse Frendrup.

Med en 2 måls føring og godt kontrol på spillet tegnede alt lyst for gæsterne, men Nakskov ville ikke sådan uden videre overgive sig og med et stort fighterhjerte lykkedes det faktisk hjemmeholdet, at komme tilbage i kampen og videre.

Nedturen for Tuse startede, da Benjamin Hansen i 55. minut reducerede til 1-2. Ti minutter efter fulgte Tonni Petersen trop og udlignede til 2-2.

Punktum for kampen blev sat tre minutter før tid, da Benjamin Hansen sendte bolden i Tuse-målet til slutresultatet 3-2.