Se billederne: Efterårsmarked i Andelslandsbyen

Foto: Jesper von Staffeldt.
I denne weekend er der Efterårsmarked i Andelslandsbyen Nyvang og Holbaekonline.dk var med til åbningen lørdag formiddag.

Et flot optog med hestevogne, musik og faner gik gennem Andelslandsbyen fra Trønninge Brugsforening til hovedhuset, hvor “Sognerådsformand” og formand for Andelslandsbyen Nyvangs bestyrelse Carsten Andersen bød de mange fremmødte velkommen, herefter holdt Nyvangs overlærer en tale, inden hovedtaleren, kogekone og kogebogsforfatter Camilla Plum fik ordet. Camilla Plum talte bl.a. om vigtigheden af at kende det vi spiser, om fremmedgørelsen af vores mad og om økologisk landbrug.

Efter at have lyttet til Camilla Plum, kunne de mange besøgende besøge Andelslandsbyens mange seværdigheder, gøre et godt køb i kunsthåndværk-boderne, købe friske madvarer, lade sig underholde af gøglerne eller tage en tur i luftgyngerne.

Et besøg på Andelslandsbyen Nyvangs Efterårsmarked er som at rejse tilbage til høstmarkederne i 1940’erne.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar