Læserbrev: Politiske prioriteter

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Politiske prioriteter:

Dansk Industri har lige udgivet deres liste over lokalt erhvervsklima, og på den kan vi se, at Holbæk er styrtdykket som erhvervsvenlig kommune fra plads nr. 42 til plads nr. 81.
Og hvorfor nu det? Jo de væsentligste grunde anføres til at være en stigning i skatter, dækningsafgift samt byggesagsgebyr, hvilket jo egentlig er logisk nok.

Holbæk´s borgmester Christina Krzyrosiak udtaler, at det ikke er overraskende, men at det er vigtigt for et nyt flertal at få mindsket besparelserne på velfærdsområderne. Det fokus har Venstre også og vi var derfor også med i budget aftalen for 2018, hvor netop der blev pålagt erhvervslivet disse ekstra udgifter.

Men i Venstre har vi fokus på, at hvis vi netop vil have den gode velfærd, så skal vi også være i stand til at tiltrække virksomheder til kommunen, vi er nødt til at skabe grundlaget for vores velfærd, og derfor vil Venstre i de kommende budgetter have fokus på, at de nu pålagt udgifter fjernes igen. Vi vil igen være i top når det gælder erhvervsvenlighed! Det skaber vækst og øget velfærd!

Camilla Hove Lund
Medlem af kommunalbestyrelsen (V)

One thought on “Læserbrev: Politiske prioriteter

  1. Holbæk’s borgmester er 25 år gammel, og har vel næppe arbejdet en dag i det private. Er der en voksen til stede….

Skriv et svar