Tre indbrud i Vipperød

Arkivfoto: Republica / Pixabay

Midt- og Vestsjællands Politi har fået tre anmeldelser om indbrud i Vipperød i den forgange weekend.

På et tidspunkt mellem fredag kl. 15.00 og midnat blev der begået indbrud i et hus på Centervænget. En terrassedør var blevet brudt op og skabe og skuffer åbnet. En skuffe med bestik var blevet gennerodet, men tilsyneladende var der ikke stjålet noget.

Også på Bakkehøj blev der begået indbrud i et hus. Har var et vindue til et børneværelse blevet brudt op og tyven havde været rundt i samtlige rum idet skabe og skuffer var åbne og gennemrodet. Heller ikke her var der tilsyneladende stjålet noget. Indbruddet fandt sted på et tidspunkt mellem fredag kl. 08.00 og lørdag kl. 12.40.

Et kamera og smykker – og muligvis mere – blev udbyttet under et indbrud i et hus på Kuskevænget. Indbruddet skete på et tidspunkt mellem fredag kl. 16.15 og søndag kl. 11.00. Tyven var kommet ind i huset ved at bryde en havedør op og herefter blev skabe og skuffer gennemrodet. Udover det manglende kamera og nogle smykker, var der ved anmeldelsen ikke noget overblik over hvad der er stjålet.

Skriv et svar