Rød løber og snorklipning. Så åbnede den nye Sygeplejerskeuddannelse

Foto: Ole Brockdorff


Tre borgmestre var med til at klippe den røde snor over, da Sygeplejerskeuddannelsen i dag åbnede i Holbæk.

Mandag var en glædens dag, for efter tyve år har Holbæk igen en Sygeplejerskeuddannelse. Den blev officielt åbnet i dag på Holbæk Uddannelses- og Studiecenter på Tidemandsvej, det som i mange år var Østre Skole, men som nu er omdannet til bl.a. HUSC. Og selvom undervisningen finder sted her, så er det Professionshøjskolen Absalon, som står for uddannelsen.

Den røde løber var rullet frem og for at markere åbningen blev snoren i fællesskab klippet over af Holbæks borgmester Christina K. Hansen, Odsherreds borgmester Thomas Adelskov, Lejres borgmester Carsten Rasmussen, vicedirektør på Holbæk Sygehus Lone Bjørklund, regionsrådsformand Heino Knudsen og rektor Camilla Wang fra Professionshøjskolen Absalon.

Efter den ceremonielle overklipning af snoren, var der dialogpanel og bagefter gik de studerende til undervisningslokalet, mens de interesserede kunne få et kig indenfor hos HUSC og et besøg på Sundhedsfagligt Læringscenter på Holbæk Sygehus.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar