28. marts 2024

Banen var langt fra optimal da Holbæk B&I lørdag fik besøg af IF Skjold Birkerød i Danmarksserien.

Skjold Birkerød har et noget svingende spillemønster, nogen gange spiller de op med de bedste, andre gange falder de fuldstændig sammen – det var lidt det sidste, som skete i dag på Holbæk Stadion.

Holbæk havde flere oplagte chancer inden Mikkel Jensen i 24. minut bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Der var flere gode muligheder til Holbæk, men træfsikkerheden var ikke tilstede og der kom ingen yderligere scoringer før pausen.

Efter pausen var det igen Holbæk som havde bedst styr på spillet og tyve minutter inde i 2. halvleg udbyggede holdet føringen med en 2-0 scoring af Marcus Carlson Pedersen.

Seks minutter efter var Mikkel Jensen sidste mand til at røre bolden, inden det gik i Skjolds mål til 3-0.

Holbæk burde have scoret et par mål mere – men som det så ofte er med Holbæk, så er det på afslutningerne det glipper. Alligevel er det værd at glæde sig over slutresultatet 1-3 og dermed den fjerde sejr i streg for Holbæk B&I i Danmarksserien.