MC træf på Orø: Og de bar stadig øl ind…

Det ville være noget nær en katastrofe, hvis der kom til at mangle øl på årets MC Træf på Orø, så der er købt rigelige mængder ind. Foto: Jesper von Staffeldt.


Noget af det værste der kan ske til en fest, er at løbe tør for øl. Men det sker med næsten 100% garanti ikke ved det traditionsrige MC-træf på Brøndevej på Orø, som starter i dag.

Ligesom ved 90 års fødselsdagen hver nytårsaften er det – næsten – Same procedure as last year, og det er alle i grunden ganske godt tilfreds med: Der er god mad bestående af gammeldaws oksesteg med kartofler leveret af Orø kro, Fælles MC Ø-tur øen rundt, masser af musik, kåring af den flotteste MC på træffet, Flæskesteg “med hele svineriet”, masser af musik, en dame som har det for varm – for hun smider tøjet undervejs i sin optræden, gummistøvlekast, og der er gratis adgang og gratis færge for træfdeltagerne både fra Holbæk og Hammerbakke.

Festivalen starter i dag kl.17 og slutter søndag formiddag – på www.mcisland.dk kan du se mere om både træffet og MC Island, der består af samling af gale og glade motor entusiaster. Vi kører primært på motorcykler, men et par amerikanerbil entusiaster har også fundet deres vej ind i klubben.

Skriv et svar