29. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Tuse IFs blev overrumplet ved lørdagens kamp mod Slagelse B&I i Danmarksserien.

Gæsterne satte sig på kampen fra starten og allerede inden det første minut var gået sendte Mikkel Andersen bolden i Tuses mål og bragte dermed Slagelse foran 0-1. Blot et par minutter efter gentog han gerningen og gjorde det til 0-2.

Få minutter efter kom endnu en Slagelsescoring og hjemmeholdet havde intet modsvar. Inden pausen var Slagelse kommet foran 0-5.

Efter pausen lykkedes det Tuse at rette lidt op på regnskabet, da Christian Nielsen ti minutter inde i 2. halvleg reducerede til 1-5.

Lasse Frendrup lykkedes også med at få bolden ind i Slagelsemålet og dermed reducere yderligere til 2-5.

Men med syv minutter tilbage af kampen satte Joakim Skakun punktum, da han gjorde det til slutresultatet 2-6 til Slagelse.

Sejr og uafgjort
Lørdag var en fodbolddag i Tuse, for inden Sjællandsseriekampen spillede Tuses Serie 3 og Serie 4 hold.

Serie 3 holdet fik besøg af Hagested IF i en kamp, hvor Tuse i 1. havleg bragte sig foran 3-0. Hagested kæmpede for overlevelse, men måtte sande, at der ikke var så meget at stille op overfor Tuse, som ved slutsignalet var foran 4-0.

I Serie 4 fik Tuse besøg af Skibby IK, der i løbet af 1. halvleg scorede to mål. 20 minutter inde i 2. halvleg fik Tuse så reduceret til 1-2 og i kampens sidste minut lykkedes det igen at reducere til slutresultatet 2-2.