23. april 2024
Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen
Foto: Rolf Larsen
I onsdags besluttede Holbæk Kommune at forbyde brug af samtlige græs-fodboldbaner og det får nu konsekvenser i forhold til de forskellige klubbers kampprogrammer.

Lukningen af de kommunale græs-boldbaner, er sket for at minimere konsekvenserne af sommerens tørke – også selvom det har regnet en del de seneste dage.

Lukningen er indtil videre for en 14 dages periode, hvor man vil arbejde på, at banerne kan opnå en tilstand, så de kan tages i brug igen. Skulle det vise sig, at de bliver klar tidligere, vil kommunen melde det ud.

Men med forbuddet mod at benytte banerne, har det skabt et logistisk problem for flere af klubberne her i kommunen i forhold til afvikling af kampe – netop i denne weekend starter de lavere serier.

Således har Holbæk B&I måtte opgive at finde erstatning for græsplænen på Holbæk Stadion og har derfor aflyst lørdagens kamp mod GVI i 3. runde af Danmarksserien. Kampen vil blive spillet på et senere tidspunkt.

Jyderups 1. hold, der spiller i Serie 2 har også måtte aflyse deres kamp, som skulle spilles lørdag mod Sorø Freja. Til gengæld er det lykkedes klubbens 2. hold at rykke sin kamp mod Gislinge BK til kunstgræsbanen i Mørkøv, hvor den vil blive spillet i aften kl. 18.30. I aften spiller også Tølløse BK mod Jernløse BK i serie 4, det sker på Tølløse Kunstgræsbane kl. 18.45.

Svinninge IF (1) har måtte udsætte deres kamp, som skulle være spillet kl. 15.30 på lørdag mod Holbæk B&I i Serie 4. Klubben andet serie 4 hold, har også måtte udsætte deres lørdags kamp, som skulle være spillet 13.30 mod Hvidebæk.

På kunstgræsplænen ved Tuse Hallen vil Tuse IF gennemfører sin kamp i Sjællandsserien mod Slagelse B&I lørdag kl. 15.00. Inden den kamp spiller Tuse IFs serie 3 hold kl. 11.30 mod Hagested IF og kl. 13.30 spiller Tuse IF mod Skibby IK i Serie 4.

Mørkøv IF spiller lørdag kl. 12.00 mod Undløse BK i Serie2 på kunstgræsplænen ved Mørkøvhallen.

Holbæk United, der spiller i serie 1, kan spille sin kamp søndag kl. 15.00 mod Solrød FC på kunstgræsplænen ved Tuse Hallen.

Hvordan det ser ud med kampafviklingen i de mange andre klubber og serier, skal vi hermed opfordre læseren til selv at holde sig informeret om, f.eks. via dbu.dk eller klubbernes hjemmesider eller facebooksider.