Bilen var afmeldt og nummerpladerne stjålet

I går kort efter klokken 14 standsede politiet en personbil på Bjergsted Byvej i Bjergsted ved Jyderup

Årsagen til politiets interesse for bilen var, at den var forsynet med en nummerplads, som var meldt stjålet i april måned i Ishøj.

Bag rattet i bilen sad en 24-årig mand fra Ruds Vedby, som havde sat den stjålne nummerplade på sin personbil, der var afmeldt hos SKAT. Bilen var derfor hverken indregistreret eller ansvarsforsikret, så den 24-årige blev sigtet for dels tyveri af nummerpladen og overtrædelserne af færdselsloven. Han var i øvrigt også eftersøgt til fogedretten i Næstved, men slap med en kraftig formaning om snarest at henvende sig personligt i fogedretten for at få den sag klaret.

Midt-og Vestsjællands Politi forventer, at sigtelserne mod den 24-årige kan afgøres med et bødeforelæg.

Skriv et svar