Masseslagsmål i Agervang – nu søger politiet vidner

Arkivfoto: Michael Johannessen.

En beboer i Agervang kontaktede tirsdag aften ved 21-tiden politiet og fortalte, at der var et større slagsmål i gang i det offentlige rum ved boligbebyggelsen.

Politiet kørte til stedet og traf op mod 30-40 personer.

Ingen af dem var særligt meddelsomme over for politiet, der kunne konstatere, at enkelte var kommet lettere til skade som følge af formentlig et slagsmål.

Politiet registrerede de personer, der blev truffet i området, i et forsøg på at finde ud, hvad striden kan have omhandlet. Ingen blev anholdt, og ingen ønskede at anmelde noget til politiet, der brugte et par timer på at få skabt ro i området.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har gjort observationer i området inden anmeldelsen eller i forbindelse med den uorden, som fandt sted, i et forsøg på at klarlagt, om der er foregået noget strafbart, som skal efterforskes. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar