Reagerede per refleks: Far ramte sin lille søn med en jernstang

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Lørdag formiddag blev politi, ambulance og en lægehelikopter sendt til en rideskole på Tysingevej i Kirke Eskilsturp, hvor en ca. 1½ år gammel dreng var blevet kvæstet.

Den lille dreng, der er fra Kirke Såby, blev kvæstet, da en transportør var ved at blive flyttet og væltede. Drengens far, som var i gang med noget arbejde tæt på, greb refleksmæssigt ud eter sin søn, for at redde ham væk fra transportøren. Uheldigvis havde faren en jernstang i hånden, som han utilsigtet, ramte sønnen med i hovedet.

Drengen blev fløjet til behandlinger på Rigshopsitalet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man nu undersøger omstændighederne både i forbindelse med transportøren, der væltede, og hændelsen med den 1½ årige dreng for at få klarlagt, om nogen kan drages til ansvar.

Skriv et svar