20. april 2024

Dommeren måtte til lommen flere gange da Greve i dag var på besøg hos Holbæk B&I i 2. runde af Danmarksserien.

Der skulle gå 24 minutter før et af Holbæks forsøg endte i scoring og Mikkel Lauritz Adamsen bragte Holbæk foran 1-0.

Greve kæmpede hårdt om bolden og indkasserede to gule kort inden pausen. Gæsterne havde en enkelt oplagt chance, men fik ikke vekslet den til en scoring.

Syv minutter inde i 2. halvleg begik Greves Frank Semou straffe mod Malte Sjørslev.

Birol Serinkanli tog straffesparket, som han placerede sikkert i Greves mål og dermed udbyggede føringen til 2-0.

To gule kort mere, nåede Greve at indkassere, inden kampen blev fløjtet af med slutcifrene 2-0 i Holbæks favør.

Næste kamp spilles også hjemme, det sker på lørdag kl. 14, hvor Holbæk får besøg af GVI.