20-årig sigtet for vold mod politiet

En 20-årig mand fra Svinninge er blevet sigtet for vod mod politiet efter en episode i går.

Sagen startede klokken 15.30 da politiet blev kontaktet af en anmelder, som var ude for at lede efter den 20-årige sammen med flere privatpersoner. De havde dog ikke kunne finde den unge mand, så politiet tog del i eftersøgningen bl.a. ved brug af hunde.

Kl. 22.32 fik politiet kontakt til den 20-årige i nærheden af Sandby. Han slog på politiet med en kæp og nikkede den ene politimand en skalle og stak af fra stedet. Kort efter sprang han i en kanal, hvor han forsøgte at svømme fra to unge politifolk. Men det lykkedes ham ikke og de to politibetjente halede den 20-årig op af kanalen.

Han sigtes for vold mod politiet, men grundet sin psykiske tilstand kunne han ikke i går afhøres nærmere.

Skriv et svar