Indbrudstyv stjal penge fra børneværelset

I løbet af weekenden er der begået indbrud to steder i Holbæk. Det fremgår af politiets døgnrapport.

På et tidspunkt mellem lørdag formiddag kl. 10 og søndag aften kl. 19.50 blev der begået indbrud i et hus på Peder Billesvej. Et vindue til soveværelset var blevet brudt op og skuffer og skabe i hele huset var blevet rodet igennem. Fra stedet er stjålet en børbar computer af mærket HP.

Også på Vestervangen har der været indbrud i et hus. Igen var et vindue til soveværelset blevet brudt op og tyven havde også her været rundt i alle rum, hvor skuffer var blevet gennemrodet. Tyven stjal penge fra en pung i børneværelset, inden vedkommende forlod huset gennem havedøren.

Indbruddet på Vestervangen er sket mellem løradg kl. 12.00 og søndag kl. 12.40.

Skriv et svar