Indbrud på ejendom i Hjembæk

I løbet af de seneste dage er der blevet begået indbrud i en ejendom på Bakkedraget i Hjembæk.

Et vindue til et bryggers blev fundet på klem og glasdør i bryggers indtil hovedhuset var ødelagt. Store dele af huset var blevet gennemrodet og fra stedet er der stjålet et B&O stereo anlæg, en mikroovn, en Sodastream sodavandsmaskine, en æske med byttepenge i mønter og sedler, to keramik Buddha-hoveder, en bærbar pc af mærket HP samt et pengeskab indeholdende to pas.

Også en lade på ejendommen havde fået “besøg”. Her var det lykkedes at komme ind ved at bryde en lås på en skydedør op. Plastikkufferter til akkuværktøj blev fundet genemrodet og efterladt på gulvet. Fra laden er der stjålet diverse akku-værktøj. Heriblandt Festool dyksav og Festool-plastikkufferter til dyksav. Denne plastikkuffert har anmelder ved et uheld selv skåret i, og det har giver en karakteristisk snit i kufferten. Anmelder har som mærkning af sit værktøj sat et sort kryds med touch på den fabriksmonterede klistermærke/nummergravering, oplyser politiet.

Indbruddene er sket på et tidspunkt mellem søndag kl. 7.00 og onsdga kl. 16.10.

Skriv et svar