Ny læge på vej til Orø

Arkivfoto: DarkoStojanovic / Pixabay

Når Familielægen v/Tommy Budek stopper som læge på Orø med udgangen af september i år, står Henrik Jepsen klar til at overtage patienterne på Isefjordens Perle.

Henrik Jepsen vil, på samme måde som Familielægen gjorde det, etablere en såkaldt satellitpraksis på Orø. Det betyder, at der vil være mulighed for konsultationer på Orø to dage om ugen. Klinikken vil være beliggende i de nuværende lokaler.

De dage lægen ikke er på Orø varetages den telefoniske betjening via Henrik Jepsens hovedklinik i Ringsted. Hvis det vurderes, at patienten har brug for at blive tilset samme dag, vil denne blive tilbudt en konsultation i en ny klinik i Holbæk, som også åbner d. 1. oktober, eller om eller om nødvendigt et sygebesøg.

Øens borgere, som nu er tilknyttet Familielægen og fremover Henrik Jepsen vil i løbet af september modtage mere information, herunder telefonnummer, åbningstider m.m. Også et nyt Sundhedskor vil blive sendt ud i september måned.

Skriv et svar