29. marts 2024

Foto: Søren Wesseltoft

Foto: Søren Wesseltoft

En mand i starten af 40’erne fra Holbæk Kommune er blevet den heldige vinder af en million skattefri Lotto-kroner uden at have de rigtige vindertal.

Manden, der spiller via abonnement, vandt på Lottos Millionærgaranti, hvor man kan vinde, selvom man har 0 rigtige.

– Jeg så godt søndag morgen, at jeg havde fået en mail fra Danske Spil. Men jeg har altid kun vundet småbeløb, så jeg tænkte ikke videre over det og flyttede bare mailen over i min Danske Spil-postkasse, hvor jeg samler mails fra dem. Jeg tænkte således ikke videre over det, fortæller han til Danske Spil.

Det var derfor først om tirsdagen, da han skulle tjekke sin budgetkonto på netbank, at han fik sig noget af en overraskelse.

– Lige pludselig stod der jo over en million kroner, så jeg spærrede da lige øjnene op en ekstra gang og sendte et screenshot af kontoen til min kone. Som svar spurgte hun, om jeg havde en rig onkel, hun ikke kendte til, siger han med et grin.

Men det var ikke arven fra en rig onkel, der over natten var blevet sat ind på kontoen. Det var såmænd bare fordi, mandens kupon var blevet udtrukket af Lottos millionærgaranti, som er en ekstra millionchance på hver spillet række.

– Det er jo super fedt og helt surrealistisk. Jeg har spillet de samme tal i tyve år. Og så vinder man uden at have de rigtige tal, lyder det.

Manden har ikke haft de store skænderier med konen om, hvad pengene skal bruges til.

– Vi har kendt hinanden i over et halvt liv. Så vi er ret enige om alting efterhånden. Haha. Vi tager det også meget stille og roligt det her med at være blevet millionærer og er nok rigtig godt gammeldags fornuftige. Vi har betalt vores huslån ud, og så er der lidt tilbage, som skal bruges til en konfirmationsfest og til at rejse. Altså beløbet kommer ikke til at forandre det helt store for os. Vi vil gøre de ting, vi alligevel ville have gjort, men måske bare opgradere lidt på f.eks hoteller.

Den nyudklækkede millionær har ikke fortalt om gevinsten til andre end sin kone og sin mor.

– Jeg har sådan en lidt skør familie, som jeg ikke har lyst til at fortælle det til. Jeg gider ikke at nogen skal få ondt bagi, siger manden til Danske Spil.