Læserbrev: Kedelige sager på børn og skoleområdet

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Kedelige sager på børn og skoleområdet.

Inden for de sidste uger har vi hørt og set om flere kedelige sager med børn, der er faldet igennem sikkerhedsnettet, og som ikke har været i skole i lang tid.

Det kan vi ikke være bekendt, og det skal der naturligvis gøres noget ved.

Venstre står gerne ved sit del af ansvaret for de kedelige sager. Venstre har jo været en del af flertallet i mange år, og vi ønsker i forbindelse med budgetforhandlingerne at styrke skoleområdet, bl.a. så vi kan undgå den type sager, der dels går ud over det enkelte barn men i høj grad hele familien omkring barnet.

Bemærkelsesværdigt er det, at flertallet i kommunalbestyrelsen forholder sig meget tavse, når der skal svares på kritik. I stedet skubbes en embedsmand frem foran kameraet i stedet for, at det politiske flertal selv stod frem og fortalte, hvad de har tænkt sig at gøre ved sagerne.

Det er let nok at være udadvendt og være fremme i skoene, når der er tale om populære ting, men det er naturligvis knapt så morsomt, når emnet er anderledes kritisabelt.

Venstre ønsker, at vi kan i fremtiden kan undgå sager, hvor børn ikke er i skole i et år. Det kan vi ikke være bekendt. Derfor er vi klar til at tilføre flere penge til området, hvor nogle af dem med sikkerhed skal bruges til at agere i disse svære sager.

Carsten Andersen
Gruppeformand for Venstre
Kommunalbestyrelsen i Holbæk.

One thought on “Læserbrev: Kedelige sager på børn og skoleområdet

  1. Det er ganske utilgiveligt, med de børnesager, men hold dog op, en gang hælden vand af ørene, Carsten Andersen, selv om han erkender sit partis medskyld, et parti der har siddet for bordenden,de sidste 8 år otte år og på trods af advarsler og mange andre møgsager, bla. fre Enhedslisten.
    Og skubbe embedsmændene forand sig, hvem hyrede konsulenter for 600.000 kr., da vores daværende Borgmester ikke turde stå frem i Tornhøj sagen.
    Men ok Carsten Andersen, landmændene, har brug for vand, måske en lille regndans ville virke bedre. God sommer.

Skriv et svar