Midsommer-festival på Orø

er var fuldt hus i Stakladen, da Orøkoret sang ved Midsommerdage på Orø sidste år. Foto: Jesper von Staffeldt.
I denne weekend er der “Orø Midsommerdage Festival” på Isefjordens Perle.

Arrangementet starter fredag og slutter på søndag, og som noget nyt så foregår arrangementet ikke i Stakladen på Hestebedgård, men derimod i og ved Orø forsamlingshus på Brøndevej, ca 15 minutters gang fra Orø havn med Orøfærgen.

Orøfestivallen kører på sit femte år, og det er en festival med original musik, idet kunstnerne som medvirker selv har både skrevet tekster og musik, og som noget der kan glæde de hårdt trængte skatteydere i kommunen, kan vi fortælle at arrangementet ikke modtager offentlig støtte, hvilket må være lidt af en sensation i kommunen, hvor man ellers rask væk deler mange penge ud til sport, alskens kultur-arrangementer og popkoncerter.

Alle kunstnere optræder i øvrigt gratis.

Læs mere om arrangementet og festivalens program på www.midsommerdage.dk

Skriv et svar