I aften: Alsang i Strandparken

Strandparken. Foto: 80eren.
I aften er der fællessang i Strandparken i Holbæk.

Vejrguderne ser ud til at være med Holbækkerne, når lokale sangere og bandet Folkeklubben fører an ved aftens alsangs arrangement.

Første del af arrangementet rummer de mere klassiske fællessange. Sangere fra henholdsvis Jyderup Sangkor, Sangskaderne, Holbæk Sangkor og Kulturskolens forældrekor og børnekor synger for på 12 kendte sange som I Danmark er jeg født, Jeg ved en lærkerede og I skovens dybe stille ro. Publikum får udleveret sanghæfter, og konferencier Per Krøis Kjærsgaard guider alle godt igennem sangene og historien bag dem.

Efter alsangen tager bandet Folkeklubben over. De spiller tankefuld pop og rendyrket folk – og her er man også meget velkommen til at synge med.

Sangene til alsangen er følgende:
I Danmark er jeg født
Du danske sommer
Du kom med alt det, der var dig
Gi’ os lyset tilbage
Jeg ved en lærkerede
Kære Linedanser
Du skal inte tro (Lille Idas sommersang (Emil fra Lønneberg)
Jens Vejmand
Kringsat af fjender
Danmark nu blunder den lyse nat
Lyse nætter
I skovens dybe stille ro

Om valget af sange siger Christian Frank, der er leder af Holbæk Kulturskole:

– Vi har valgt netop de sange, fordi de er rimelig nemme at synge med på og samtidig afspejler vores kultur og nationale sangskat. Jeg håber, at publikum vil opleve, at der både er sange, de kender rigtig godt, og sange, der giver dem en ny oplevelse.

Arrangementet er gratis og starter klokken kl. 19.00, men man er velkommen til at indtage græsset – for eksempel med en madkurv – allerede tidligere på aftenen.

Skriv et svar