29. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.
Den sidste hjemmekamp i denne sæson for Holbæk B&Is Danmarksseriehold endte med nederlag.

Holbæk B&I – puljen 1s nr. 2 – fik søndag eftermiddag besøg af puljens bundhold, Karlslunde IF. Og måske havde det fået Holbækkerne til at tro, at det ville blive en nem kamp. Troede de det, så blev de klogere.

Gæsterne kom foran 0-1, da Holbæk ved en fejl scorede selvmål tyve minutter inde i kampen. Det var eneste scoring i en første halvleg, hvor begge hold så hinanden an, men ikke kom frem til scoringer.

Efter pausen lykkedes det ikke Holbæk at veksle muligheder til scoringer, heller ikke to udskiftninger godt tyve minutter inde i halvlegen ændrede ved det faktum.

Mere held have gæsterne, for i 72. minut bragte Samandar Ahmadi Karslunde yderligere foran 0-2.

Der kom ingen yderligere scoringer og slutresultatet blev derved en 2 måls sejr til Karslunde.

Holbæk har en enkelt kamp tilbage i denne sæson og den spilles på udebane mod Kastrup BK på lørdag.