Web-TV: Farvel til Holbæk – goddag til Ærø

Søren Wolstrup og Sine Agerholm i Gl. Tølløse. Foto: Jesper von Staffeldt.

Som vi tidligere har skrevet om her på Holbaekonline.dk så forlader en markant, veltalende og begavet politiker Holbæk kommune for at flytte, ikke til udkants Danmark, men vandkants Danmark, helt præcist Ærø i det sydfynske ø-hav.

Personen vi taler om er Sine Agerholm, og det lykkedes Deres udsendte medarbejder på Orø og ingen ringere end Søren Wolstrup at få et interview med hende, mens hun var i gang med at pakke flyttekasser i Gl. Tølløse.

Emnerne vi talte om havde selvfølgelig noget at gøre med politik, Sine er politiker til fingerspidserne, og vi fik hende da til at røbe, at hun nok ikke kan holde fingrene var politik i bred forstand når hun og manden flytter til det sydfynske ø-hav, men sagde i samme moment, at man ikke vil finde hende på en opstillingsliste ved næste kommunevalg. Vi vil tillade os at tvivle en smule.

Se interviewet, og hør hende fortælle om hvorfor socialdemokratiet med Kristina K. Hansen i spidsen bakkede op om Søren Kjærsgaard og Venstres forslag om at bygge en sportsby, til trods for økonomien tilsyneladende ikke var til det, og hør også hvorfor hun brød med sit gamle parti; Socialdemokraterne og stiftede Lokallisten.

2 thoughts on “Web-TV: Farvel til Holbæk – goddag til Ærø

  1. Tak til Søren Wolstrup og holbaekonline for at minde os alle sammen om, hvilke politiske rævekager der blev bagt for at få Sportsbyen.

    Det kan ikke siges tit nok.

Skriv et svar