Bilist kørte mod færdselsretningen og på fortorvet

Onsdag eftermiddag kontaktede en 28-årig mand fra Holbæk politiet og fortalte, at han havde taget bilnøglerne fra en kvindelig bilist, som havde kørt på en måde han fandt mistænkelig.

Kvinden havde på Ahlgade i Holbæk mod færdselsretningen og op på fortovet.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt med en 61-årig kvinde fra Regstrup, som havde fået et ildebefindende under kørslen, hvilket var årsag til den bemærkelsesværdige kørsel. Hun blev tilset af personale fra en tilkaldt ambulance, men ønskede ikke at blive kontrolleret på en skadestuen. Kvindens familie blev underrettet om hendes tilstand, da politiet ikke vurderede at hun var egnet til fortsat at køre i bilen.

På baggrund af kvindens tilstand vil politiet nu indberette hændelsen til kørekortmyndighederne, så der kan foretages en lægelig vurdering af, hvorvidt hun fortsat opfylder betingelserne for besiddelse af et kørekort.

Skriv et svar